Behandlingsformer - Akupunktur
Akupunkturbehandling med nåle:
Når jeg anvender akupunktur og bruger nåle, benytter jeg altid tynde sterile engangsnåle, der kasseres efter brug. Nålene sidder i, fra 20 - 30 minutter, hvorved balancen i punktet/meridianen genfindes.

For at du oplever selve "prikket", med hver enkelt nål så behageligt som muligt, beder jeg dig om at trække vejret dybt. Ved udåndingen, når din krop er mest afslappet, sættes nålen, hvorved du kun oplever det som et lille prik. Det er meget individuelt, hvordan det opleves. Nogen syntes overhovedet ikke det gør ondt, andre at det gør. Men det er hurtigt overstået. Det du selv kan gøre for at mindske generne, er at drikke 2 store glas vand inden behandling.

Akupunkturbehandling med moxa:
En metode, hvor en sammenpresset rulle af kinesisk gråbynke (moxa), formet som en cigar antændes. Når der er en tilpas glød, holdes moxarullen hen over et punkt eller bevæges på en bestemt måde over et område. Denne metode anvendes ofte i de situationer, hvor der som et led i behandlingen kræves at kulde, stagnationer eller smerter skal fjernes.

Akupunkturbehandling med strøm:
Ved at placere elektrodeplader henover udvalgte akupunkturpunkter på kroppen alternativt sætte små strøm-næb på en nål, opnås muligheden for at stimulere kroppen af "elektrisk vej." Dette mærkes som en snurrende, vibrerende fornemmelse.