Kranio Sakral Terapi

Kranio sakral terapi i Ølgod nær varde

Kranio-Sakral er en meget blid behandlingsform, som har til formål at løsne spændinger og skævheder, der belaster centralnervesystemet samt afspænde kroppen. Navnet kommer af Kranio (kranie) og Sakral (korsbenet).

Selve behandlingen vil føles behagelig med yderst lette tryk på kroppen. Det giver oftest en fantastisk følelse af velvære og afslappelse i kroppen.

Lyder dette som noget du kunne have gavn af, og opholder du dig i Vestjylland, kan du booke en tid til øreakupunktur i min klinik i Ølgod nær Varde.

Priser

KRANIO SAKRAL terapi Ølgod

Jeg udfører kombinationsbehandlinger, hvor jeg vurderer, hvad du har behov for for at opnå bedst mulig effekt. Din behandling hos mig bliver derfor en blanding af de fire forskellige behandlingstyper. Book tid til behandlingen, nær Varde.

Hvorfra stammer KST?

Kranio-sakral Terapi

Behandlingen udspringer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode, som bygger på en rytme, der, ligesom hjertets eller åndedrættets rytme, kan mærkes over hele kroppen.

Rytmen kaldes den kranio-sakrale puls og har en hastighed på 6 – 12 gange i minuttet, hvormed cerebrospinalvæsken (hjernevæsken) pumpes rundt omkring hjerne og rygmarv, mellem kraniet og korsbenet. Heraf kommer navnet Kranio-Sakral Terapi – KST.