Posturologi

Gejl Akupunktur & Kranio-Sakrali Ølgod nær Varde

Posturologi handler om behandlingen af kropsholdning – se gerne billede længere nede på denne side.

Formålet er at minimere smerter og forstyrrelser i bevægeapparatet – med rygsøjlen som største domæne, men også psykiske lidelser som stress, depression, søvnforstyrrelser o.l.

Vores bevægelser er bevidste, men vor kropsholdning er typisk ubevidst. Vores kropsholdning styres ubevidst i vores hjerne, som modtager diverse instrukser fra fødder og øjne samt fra nerver i visse muskler.

I posturologien behandler man med fødderne, øjnene og kæbe- og bidfunktion. Små skævheder i fødder, øjne og tandbid kan give store problemer andre steder i kroppen.

Har du dårlig kropsholdning, samt oplever smerte og forstyrrelser i bevægeapparatet, så kan posturologi være løsningen for dig. Bor du i Vestjylland eller omegn, så besøg min klinik for posturologi behandling i Ølgod nær Varde.

 

Priser

posturologi Ølgod

Jeg udfører kombinationsbehandlinger, hvor jeg vurderer, hvad du har behov for for at opnå bedst mulig effekt. Din behandling hos mig bliver derfor en blanding af de fire forskellige behandlingstyper.

Tilskud til posturologi

TILSKUDSORDNINGER

Det er muligt for dig at få tilskud til dine posturologi-behandlinger, hvis du er medlem af sygeforsikring danmark eller diverse egne sundhedsforsikringer.

Hvis du er medlem af danmark, kræver det, at den ydelse, man behandler, er lægediagnosticeret, før man kan få tilskud.

Hvis du har egen sundhedsforsikring, er kravene forskellige og individuelle, så jeg opfordrer til at tage fat i egen sundhedsforsikring og søge om tilskud.

Der kan afregnes enten direkte med mig eller med forsikringen.