Øreakupunktur

Øreakupunktur i Ølgod nær Varde

Øre-akupunktur (auriculoterapi) er et mikrosystem, som benytter øret til at behandle hele kroppens ubalancer. Du skal forestille dig øret som en babykrop i fosterstilling med hovedet nedad (se billede længere nede på denne side). Selve hovedet er placeret i øreflippen, rygraden løber langs den hårde kant, og organerne er placeret i midten i ørets fordybning.

Når man kender til disse placeringer, er det muligt at finde frem til, hvor der skal behandles.

Har du et problem i kroppen, vil det altså blive afsløret i øret, som så behandles med nåle. Lyder dette som noget du kunne bruge, og opholder du dig i Vestjylland, så kan du booke en tid til øreakupunktur i min klinik i Ølgod nær Varde.

Priser

GEJL AKUPUNKTUR & KRANIO-SAKRAL

Jeg udfører kombinationsbehandlinger, hvor jeg vurderer, hvad du har behov for for at opnå bedst mulig effekt. Din behandling hos mig bliver derfor en blanding af de fire forskellige behandlingstyper.

Tilskud til øreakupunktur

TILSKUDSORDNINGER

Det er muligt for dig at få tilskud til dine øreakupunkturbehandlinger, hvis du er medlem af sygeforsikring danmark eller diverse egne sundhedsforsikringer.

Hvis du er medlem af danmark, kræver det, at den ydelse, man behandler, er lægediagnosticeret, før man kan få tilskud.

Hvis du har egen sundhedsforsikring, er kravene forskellige og individuelle, så jeg opfordrer til at tage fat i egen sundhedsforsikring og søge om tilskud.

Der kan afregnes enten direkte med mig eller med forsikringen.